Weblog

Islam - dinsdag 27 augustus 2019

"Als christenen niet wakker worden, als christelijke leiders niet wakker worden, dan kunnen wij moslims die gevlucht zijn voor extremisten ze ook niet verder meer helpen." Deze indringende boodschap plaatste imam Mohamad Tawhidi op zijn social media kanalen. De imam staat bekend om zijn openlijke strijd tegen extremistische moslims. 

Hij haalt in het filmpje dan ook had uit naar moslimlanden én westerse landen waar alleen maar over tolerantie gesproken wordt en waar de radicale islam daardoor steeds meer voet aan de grond krijgt. "Ik ben een moslims. Maar ik kan niet in een islamitische theocratie leven. Ik kan wél in een christelijk land leven met een christelijke overheid.  Daar is vrede te vinden. Ik kan simpelweg niet in een plaats leven waar IS de regels bepaalt. Dat is niet wat islam is."

Tawhidi vertelt vervolgens over zijn missie om het Westen te waarschuwen voor de extremisten binnen islam. "Maar dan krijg je altijd weer de politieke correctheid en zijn wij ineens de racisten. Sterker nog: de extremisten moeten worden begrepen en omarmd. Met deze houding zitten ze vroeg of laat in je parlement. Kijk maar naar Ilhan Omar en Rashida Tlaib in de Verenigde Staten. Hun aanwezigheid en verhalen heeft invloed over de hele wereld en leidt tot aanvallen op joden en christenen. En dit is nog maar het begin."

Dit zou toch moeten overtuigen, zo denk ik. Dus dat heet politieke correctheid. We zijn zo correct, dat christenen in een AZC geen Bijbelstudie mogen plegen. We zijn verder zo zwaar incorrect dat christenen in meerdere centra bedreigd worden. WE kunnen in veel gevallen ook helaas spreken van kerkelijke correctheid. We zijn zo bezet met naastenliefde, dat we als kerken ons buigen voor de afgoden van de Islam. Blind als we zijn voor de werkelijkheid. Wie zal Achab overreden?

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 6 + zeven = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >